Imatge i disseny

Des dels inicis l'any 1993, gestionem tot tipus de disseny gràfic i imatge corporativa: Anuncis publicitaris, triptics, díptics, fulletons, aparadors, valles, llibres, aplicacions interactives, bases de dades, etc ...

L’experiència demostra que les persones que necessiten informació no es limiten a consultar-la en un únic format sinó que, en cada moment, recorren a les fons que tenen més a mà i que, segons les circumstàncies, els resulten més còmodes d’utilitzar.

Tant és així que una mateixa persona, segons el moment i el lloc on es troba, tan aviat consulta tríptics, fulletons, catàleg, etc… com si té un ordinador a mà, sovint visualitza un CD-ROM o DVD amb fotografies, animacions, vídeos, etc… que amplien la visió d’allò que li interessa o, si està connectat a Internet, pot ser que visiti una pàgina web per veure preus o ofertes d’última hora.

La promoció turística d’una zona o de qualsevol producte d’una empresa cada vegada és més complexa degut a la gran competència global que ens envolta. Els diferents llocs turístics, a més del seu indiscutible atractiu natural, o les empreses, a més de la indiscutible qualitat dels seus productes, han de crear i dissenyar les eines més espectaculars i variades per tal de donar-se a conèixer.

ALGUNS EXEMPLES ...