Llibre/DVD del Bosc de Can Ginebreda

Aquest projecte és un exemple d'integració dels diferents mitjans de promoció, un llibre, un DVD i el lloc web.

El llibre, és una publicació en format panoràmic que visualitza 26 fotografies panoràmiques del bosc de Can Ginebreda, juntament amb 8 postals en 3D de format anàglif (incorpora unes ulleres 3D).

El DVD, és un viatge apassionant pel bosc d’en Xicu Cabanyes, la terra que l’ha vist créixer i el paisatge que l’ha inspirat.

Pots fer una passejada, tranquil·la, dins el bosc de Can Ginebreda, amb 39 panoràmiques VR 360º que et permeten endinsar-te dins el bosc i trobar les més de 100 escultures d’en Xicu Cabanyes, amb una descripció de cada escultura, més de 500 fotografies, més de 250 imatges 3D esteroscòpiques (en format Anàglif o paral·lel) i més de 15 minuts de vídeo i vídeo 3D esteroscòpic. També és pot visualitzar un vídeo de presentació en formar DVD-VIDEO.

El lloc web, inclou totes les escultures que hi ha al DVD, amb la seva fitxa i les fotografies, amb una visita virtual actualitzada i noticies de les exposicions que es van realitzant.

Aquesta projecte, està adreçat a tothom que estigui interessat amb el bosc i traduït a 4 idiomes, Català, Castellà, Anglès, Francès.