Edifici Fort Roig

Edifici Fort Roig es troba a la muntanya de Montjuïc de Girona, a l’espai de l'antic centre comercial d’aquest barri. Per això, us proposem viure en un dels edificis més emblemàtics de Montjuïc, a la zona més dinàmica, privilegiada i moderna de Girona.

Situat al cor de Montjuïc, és un veritable mirador, amb vistes panoràmiques sobre la ciutat de Girona i el seu entorn natural, envoltat de muntanyes, zones verdes i de tranquil.litat

Fruit d’un acurat treball constructiu i de restauració als quatre nivells de locals comercials i pisos s’hi han rehabilitat els dos vitralls de l’artista gironí Domènec, a cada costat de l’edifici i que donen llum natural als distribuidors interiors, amb l’escala central, antiga escalinata de l’edifici i els delicats vitralls de l’artista gironí, creant un espai comú majestuós. D’aquesta manera, romanticisme i qualitat es conjuguen a la perfecció en aquests nous habitatges situats davant del castell de Montjuïc i amb unes vistes excepcionals sobre la ciutat de Girona, sobre el Montseny i els Pirineu.